Inauguram Hub-ul Cetateniei Active din Bucuresti!

Biblioteca Nationala a Romaniei si Fundatia Progress invita cetateni, reprezentanti ONG si ai mediului de afaceri, precum si angajati ai institutiilor publice sa participe in ziua de 2 Noiembrie 2015, ora 18:00, la inaugurarea „Hub-ului Cetateniei Active” – agora comunitara amenajata in incinta Bibliotecii Nationale a Romaniei de catre designer Ana Dumitrescu si voluntarii din proiectul „Al treilea spatiu al cetateniei active”.

„Hub-ul Cetateniei Active” din Bucuresti va fi deschis celor care au nevoie de un loc neconventional pentru: intalniri de lucru, dezbateri, sedinte, networking si schimb de idei. Spatiul ofera acces gratuit la internet, o colectie de carti pe tema cetateniei active si o comunitate de suport pentru dezvoltarea initiativelor civice.

Vrei sa participi? Consulta agenda evenimentului aici si apoi completeaza formularul de inscriere aici pana Vineri, 30 Octombrie, ora 14:00.

UPDATE: Va asteptam in continuare astazi, incepand cu ora 18.00, la Biblioteca Nationala a Romaniei pentru evenimentul de inaugurare a Hub-ului Cetateniei Active.
Prin prisma celor intamplate vineri seara, in club Colectiv, acest eveniment va fi o ocazie pentru a discuta despre un viitor in care implicarea cetateneasca, activismul nostru, promovarea transparentei decizionale si presiunea pentru responsabilizarea decidentilor sa impiedice asemenea tragedii. Nu in ultimul rand, va fi un prilej pentru a ne arata compasiunea si solidaritatea fata de victime si familiile lor.

Sus