7 orase pregatite pentru pasul urmator in #altreileaspatiu

 

A doua jumatate a lunii Noiembrie si inceputul lunii Decembrie au marcat lansarea oficiala a proiectului “Al Treilea Spatiu” si in Suceava (26 Noiembrie), Constanta (28 Noiembrie), Cluj-Napoca (2 Decembrie), Deva (4 Decembrie) si Targu-Jiu (5 Decembrie). Astfel, cercul  este complet (proiectul a fost deja lansat in Bucuresti – 25 Iulie – si in Brasov – 23 Octombrie) dar nu inchis. Dimpotriva.

Cei peste 150 cetateni ce au participat la conferintele de lansare precum si orice alt reprezentant ONG sau membru al comunitatii din fiecare oras (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Deva,  Suceava, Targu-Jiu) vor fi invitati saptamana viitoare sa se inscrie ca voluntari in proiect.

Apelul va fi lansat Marti, 16 Decembrie, pe site-ul proiectului si pe site-urile bibliotecilor partenere. Toti cei interesati sa participe in mod voluntar in proiect se vor putea inscrie prin completarea unui formular si anexarea unei scrisori de intentie. Inscrierile se vor face in perioada 16 Decembrie – 15 Ianuarie iar selectia va avea loc intre 15 si 20 Ianuarie. Participam deci?

Galerie foto conferinte de lansare | Suceava, Constanta, Cluj-Napoca, Deva si Targu-Jiu

Sus