Cautam 7 noi biblioteci pentru #altreileaspatiu!

E primavara! “Al Treilea Spatiu” a prins radacini si a inmugurit deja in 7 orase si, in curand, vor aparea primele spatii dedicate cetatenilor activi!

Avem unelte, avem experienta primei etape si, cu siguranta, avem un model de proiect fezabil! Cautam inca 7 biblioteci judetene alaturi de care sa extindem aria de implementare a proiectului si sa facem loc altor 7 cuiburi ale cetateniei active!

Astfel, daca:

  • reprezentati o biblioteca publica judeteana;
  • doriti sa preluati si sa potentati experienta colegilor din prima etapa;
  • puteti conta pe un bibliotecar-formator care sa faciliteze formarea de cetateni activi;
  • puteti pune la dispozitie un spatiu pentru amenajarea unui “cuib al democratiei” (Fundatia Progress acopera cheltuielile de amenjare in cuantumul a 1600 euro) si
  • puteti coopta 7 organizatii neguvernamentale de pe plan local care sa faciliteze implicarea propriilor voluntari in desfasurarea proiectului

va rugam sa completati formularul disponibil aici si sa transmiteti documentele anexe pana la termenul limita de 27 Martie, ora 12:00.

Atentie! Selectia partenerilor in proiect este conditionata de preinscrierea (de catre bibliotecile judetene candidate) a cate 7 ONG-uri de pe plan local ce-si manifesta intentia de a participa in proiect daca biblioteca judeteana va fi selectata ca partener. Astfel, bibliotecile judetene vor trebui sa transmita  Anexa 1 completata de reprezentantul legal al fiecarui ONG cooptat ca partener local. Pachetul de anexe va fi trimis prin email, la adresa: al.3lea.spatiu@gmail.com, pana la termenul limita de 27 Martie, ora 12:00.

Aplicatiilor vor fi analizate in perioada 27-30 Martie, iar rezultatele vor fi publicate Marti, 31 Martie.

Sus