Formeaza cetateni activi, descarca pachetul de curs!

 

Prin proiectul “Al Treilea Spatiu”, mai mult de 210 cetateni de toate varstele au participat la cursurile de formare in domeniul cetateniei active, livrate de bibliotecari formatori si experti din cadrul Fundatiei Progress.

Iata cateva dintre opiniile cursantilor:

“Un curs extrem de eficient, in care inveti ce inseamna sa fii un cetatean activ si cum poti deveni si tu unul!”

“Cursul a fost foarte interactiv, activitatile antrenante si formatorii atenti la toate detaliile. Mi-a placut foarte mult atmosfera relaxanta in care teoria s-a imbinat cu practica. Am inteles mai bine anumite aspecte si au fost explicate niste informatii pe care am inceput sa le valorific. Bineinteles, oamenii prezenti au fost minunati si plini de entuziasm”

“A fost un curs minunat,  plin de lucruri interesante  pentru a ne dezvolta ca si cetateni activi.  Invatarea pasilor in rezolvarea unor probleme sau in a dezvolta niste actiuni ce ar ajuta comunitatea, sunt binevenite oricand”

“A fost un curs de formare inovativ. Un curs neasteptat, multe informatii utile care iti dau un suport pentru a intelege ce inseamna sa fii un cetatean activ, cum sa abordezi diferite aspecte din comunitate, cum sa comunici, sa negociezi cu reprezentantii din administratie ca sa rezolvi o problema”

“A fost un curs foarte motivational si alert, centrat pe lucrurile practice, iar teoria foarte concisa”

Acum e randul tau! Daca iti doreai sa facilitezi o experienta de invatare “altfel” si sa sustii clarificarea perceptiilor cu privire la cetatenia activa, ne bucuram sa-ti propunem folosirea resurselor dezvoltate prin proiectul nostru.

Click aici: http://bit.ly/1YTAclA parcurge sondajul nostru (dureaza 1-2 minute) si descarca intregul pachet de curs – manual, prezentare suport si planuri de lectii. Nu uita sa ne spui apoi cum le-ai folosit si daca ai sugestii de imbunatatire!

Sus