Instructiuni acces in Cuibul Cetateniei Active din Rm. Valcea

Preambul:

Acest regulament are ca scop stabilirea regulilor de conduita in Cuibul Cetateniei Active din Ramnicu Valcea, precum si a protocoalelor ce trebuie urmate pentru rezervarea spatiului, in vederea desfasurarii de activitati publice sau private.

Acest spatiu poate fi folosit GRATUIT de orice cetatean, de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, institutii publice si intreprinderi sociale, care au permis valid emis de Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul” Valcea. Antreprenorii sau companiile pot beneficia de acest spatiu in masura in care acestea organizeaza evenimente gratuite in spatiu, deschise comunitatii sau care au drept scop dezvoltarea de proiecte cu valoare adaugata pentru comunitate.

Criteriul de rezervare pentru o parte a spatiului sau in integralitatea lui este primul venit-primul servit cu conditia respectarii tuturor regulilor de inscriere.

Atentie! – O organizatie sau un grup de initiativa care isi desfasoara activitatile in Cuib poate rezerva sala pentru cel mult 5 zile lunar. In cazul in care sunt intervale in care nici o alta organizatie sau grup de initiativa nu doresc sa desfasoare activitati, o organizatie poate depasi cele 5 zile lunar.

Protocol necesar pentru rezervari:

 • Organizatorul evenimentului trebuie sa completeze formularul disponibil aici cu cel putin 5 zile inainte de eveniment/activitate;
 • Raspunsul la solicitarea de rezervare va fi primit in max. 48 h de la transmiterea solicitarii, la adresa de mail inscrisa in formular;
 • In mail-ul de confirmare a evenimentului, organizatorul va primi indicatiile de utilizare a Cuibului si calendarul pentru confirmarea inregistrarii.

Reguli privind folosirea spatiului:

 • Administratorul sistemului de rezervari va pune la dispozitia Serviciului de paza lista evenimentelor ce urmeaza a se desfasura in saptamana respective. Daca apar modificari in program, lista evenimentelor va fi refacuta si transmisa Serviciului de paza.
 • Organizatorul evenimentului va veni cu minim 10 minute de inceperea evenimentului pentru orientarea participantilor si amenajarea salii dupa propriile nevoi.
 • Utilizatorii spatiului trebuie sa-si aduca propriile echipamente (laptop, video-proiector) si sunt responsabili de folosirea acestora pe toata durata prezentei in Cuib;
 • Organizatorul evenimentului va completa Registrul de prezenta, aflat in Cuib;
 • Organizatorii pot alege daca mai pot avea loc si alte evenimente in Cuib, iar daca mai exista grupuri care doresc sa isi desfasoare activitatea in acelasi timp, o pot face simultan.
 • Deteriorarea obiectelor din spatiu este interzisa. Organizatorul evenimentului fiind responsabil de orice incident care conduce la deteriorarea obiectelor din Cuib. In caz de accidente, se va anunta paza sau administratia;
 • Este interzis accesul cu bauturi alcoolice/stupefiante/substante interzise;
 • Spatiul va fi lasat curat, tablele si peretii vor fi curatati de notite;
 • Este interzis fumatul in spatiu;
 • Se recomanda ca organizatorii evenimentului sa promoveze Cuibul Cetateniei Active prin utilizarea hashtag-ului #‎altreileaspatiu.

Prevederi finale

Orarul de functionare al spatiului coincide cu orarul de functionare pentru spatiile deschise ale Bibliotecii Judetene:

Luni – vineri: 08.00 – 19:00

Sambata: 08:00 – 13:00

Daca ai nevoie sa rezervi un alt interval orar, te rugam sa ne anunti (cu cel putin 7 zile inainte de eveniment) si, in masura in care se poate, vom incerca sa te ajutam.

Sus